RadarOpus
LutraVison - Homeopathic software & Books

Vergoeding

De behandeling wordt (deels-) vergoed door de Nederlandse Zorgverzekeraars.Hoeveel u vergoeding krijgt hangt af van uw persoonlijke polis.

Geen 385 euro eigen risico
Het eigen risico van 385 euro van uw zorgverzekering betreft alléén enkele zaken uit het basispakket en niet de aanvullende verzekering.
Dit betekent dat u voor een behandeling niet de eerste 385 euro zelf hoeft te betalen.
Hier kunt u een overzicht vinden van welke wat zorgverzekeraars vergoeden in 2018.

Verwijzing niet nodig
U hoeft geen verwijzing te hebben van uw huisarts. U kunt gewoon bellen voor een afspraak. Of een email sturen.
zie gegevens onder

NVKH geregistreerd
U krijgt een nota voor uw verzekering mee waarop mijn registratienummer van de NVKH staat.
De NVKH is de beroepsvereniging voor klassiek homeopaten. Deze organisatie ziet toe op een professionele uitvoering van het beroep klassiek homeopaat.

Opleiding & bijscholing
Na mijn HBO larerenopleiding 2e graads biologie, heb ik nog een vier-jarige dagopleiding Natuurgeneeskunde gevolgd aan de Academie voor Natuurgeneeskunde te Hilversum. Behalve vele vakken zoal oogdignostiek, fytotherapie, voedingsleer, voetreflexologie, algemene natuurgeneeskunde heb ik mij vooral gespecialiseerd in de Klassieke Homeopathie. Soms pas ik bij bepaalde acute klachten in overleg ooracupunctuur toe. Om een beter inzicht te krijgen in het samenspel van lichaam en geest, heb ik mij ook enkele jaren verdiept in het toepassen van hypnose.
Jaarlijks volg ik vele bijscholingen en ook in het kader van hieronder vermelde werkzaamheden voor de professionele software RadarOpus kmt ik bij veel congressen en nascholingen in binnen en buitenland.

Praktijk verminderen & ook andere werkzaamheden
Ik heb de drukke praktijk de afgelopen jaren verminderd tot ongeveer één dag praktijk per week. Ik weer verder ook mee aan de ontwikkeling van de Homeopathie Software RadarOpus voor de professionele praktijk. Verder vertaal en geef ik boeken uit voor de homeopathische student en professional. Ik geef ook veel training en support bij het gebruik van deze software. Ook verzorg ik voor enkele internationaal bekende docenten e-learning cursussen in homeopathie voor professionals.

Beroepsvereniging NVKH - alle praktijk gegevens
Ik ben lid van de beroepsvereniginig NVKH (Nederlandse Vereniging voor Klassieke Homeopathie)

Praktijk naam: Lutra
René Otter
Anna van Engelandstraat 17
5616AZ Eindhoven
Tel 00-31 (0)40-2521311

NVKH lidnummer 07-0287
AGB code 90065413
Prestatiecode 24200
Website www.lutravision.nl
Email rcotter@planet.nl

BTW nr. NL041024151B01
KvK 65263006
Bnkrekeningnummer IBAN: NL92INGB-0005-9658-04  BIC:INGBNL2A